Extraescolars 2017/2018

 

Les activitats extraescolars són un complement més de l’ Educació formal, i per tant l’Apima intenta apostar per activitats engrescadores i de qualitat, cercant monitors compromesos i amb ganes de trobar en els nostres fills les seves millors capacitats, ja siguin esportives o artístiques.

 

Cada any intentam afegir noves propostes i mantenir totes aquelles que aporten beneficis pel desenvolupant dels nins en variades disciplines.

 

Les activitats extraescolars són un servei, a vegades una necessitat , però sempre són un complement Educatiu!!!!!

 

Trieu aquella que més us agradi, i si us interessa proposar-ne de noves, ho tindrem en compte pe l’ any que ve.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

INFANTIL

Jocs i Esport

ExpresArt (només 5 anys)

Plàstica

Robòtix

Ioga (només 5 anys)

Anglès

Ball Modern

PRIMÀRIA PRIMER CICLE

(1r, 2n, 3r)

ExpresArt

Anglès

Escacs

Ioga

Rugby

Percussió

Ball Modern

Robòtix I

Multiesport/tenis taula

PRIMÀRIA SEGON CICLE

(4rt, 5è, 6è)

Anglès

Escacs

Rugby

Percussió

Ball Modern

Robòtix II

Teatre

Multiesport/tenis taula

 

PLÀSTICA. A través de les activitats plàstiques aprenen i experimenten amb els diferents materials i textures (pintura, collage, ceràmica, material reciclat,...) a la vegada que estimulen la motricitat fina, desenvolupant els potencials i capacitats de cada un.

 

TEATRE. El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. És una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç l’ensenyament en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants.

 

PERCUSSIÓ.  Coneixement del diferents  instruments de percussió i desenvolupament de la percepció i utilització del ritme, mitjançant jocs rítmics i cançons. Algunes sessions consistiran en elaborar instruments de percussió amb materials reciclats

 

BALL MODERN.  Aquesta és una opció de lleure i de socialització. Es cercarà fomentar la creativitat i les tècniques d’expressió corporal, practicant diferents tipus de danses.

 

JOCS I ESPORT. La proposta d’aquesta activitat és dividir la classe en dues parts per tal de que els més petits no es cansin tant. Primer es fan jocs de taula, de lògica, conta-contes, etc. i després activitats esportives

 

EXPRESSART: Expressió escènica i manualitats amb diferents materials i textures, amb l’objectiu d’expressar i conèixer emocions a través de l’ art, de treballar la concentració, d’explorar la creativitat de manera lliure i de desenvolupar la motricitat fina. En fi, de cercar el món interior de cada nin a través del color, de la línia i de les textures.

 

RUGBY: El rugbi, com a esport de col·laboració i oposició, implica un contacte físic amb l'adversari enforteix les relacions socials, creant forts lligams d'unió entre companys, rivals, pares i entrenadors. Aquests vincles ajuden a educar de forma integral, ens aporten valors com companyerisme, sacrifici, disciplina i respecte. Els nostres objectius passen per utilitzar el rugbi com a mitjà per afavorir el desenvolupament social dels nins, emprar-lo com a eina de prevenció del Bullying, mitjançant un ambient segur i no competitiu, a més de la pràctica d’un esport inclusiu per nins i nines.

 

ROBOTIX: LEGO Education ROBOTIX és una activitat extraescolar innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l’interès per la ciència i la tecnologia. La metodologia de LEGO Education es basa en la construcció activa i el descobriment guiat per l’alumnat.

 

ANGLÈS:

 

Classes amb dinàmica de conversa en llengua anglesa, complementada amb jocs, música i activitats, amb monitors de The Letter Box Language School.

 

IOGA:

 

El ioga per nins és dinàmic i és pràctica a través del joc. Utilitzant la imaginació cream postures de ioga i estiraments bàsics, fomentam l’elasticitat, la flexibilitat i la coordinació, de la mateixa manera que la respiració i les visualitzacions, que ajuden a concentrar-se i a relaxar-se d’una manera divertida.

 

Tenis taula

 

Coneixerem i valorarem el nostre cos i l’activitat física en el tenis taula com a mitjà d’exploració i gaudi de les nostres possibilitats motrius, de relació amb els demés i com a recurs per emprar en el temps lliure.